HAKKIMDA :

Fotoğrafım
İstek, önerileriniz ve siparişleriniz için tutkunsenol@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

5 Ağustos 2016 Cuma

KEÇEDEN KİTAP KILIFLARI

Merhaba,


İnsanın uğraşılarının olması çok güzel, ortaya çıkan eser insanı en mutlu eden şey. Fakat ev ortamında malzemeler çoğaldıkça sıkıntı olmaya başlıyor. Her seferinde malzemeleri salonun ortasına dök. kutulara tek tek bak. Bu arada evin diğer işleri de sana bakıyor!!!  Bir misafir veya gelen giden olduğunda haydi bir telaşla toparla. Zor iş vesselam. Bir dolap..... Nereye kadar. Hayalimdeki
sanat evi olabilir el işi dükkanı olabilir. Satışının hatta beceri geliştirme evi niteliğinde bir yer işte..
Şu anda bulunduğum çevre açısından böyle bir yer olanaklı görünmüyor. Hem devamlılık açısından hem de nasıl kendini kotarır bilemiyorum. Dolayısıyla elimdeki malzemeleri ürünlere çevirme yolunda hızla yol almaktayım. Yayınlamadığım o kadar çok ürün var ki elimde.
Biriktiriyorum. Geçen yıl semtimizde açılan Hanım eli sokağı maalesef bu yıl açılamadı. "Sanırım son zamanlardaki malum olaylar veya belediyenin programı ile ilgili de olabilir. "
Yine keçelerimi bitirmek için yaptığım kitap kılıfları ile karşınızdayım. Ben kitap kılıflarını seviyorum. Hediye olarak çok güzel bir seçim. Araya gül motifli dantelden diktiğim kılıfı da sıkıştırdım bu arada.Bu kılıfların üzerine isimler işlenebilir, veya keçeden dikilebilir vs. Ayrıca yıpranmış ajandalar ve günlükler, anı defterleri için de kullanılabilir.

Hoş kalın, sevgiyle kalın,























2 yorum:

  1. İnsanın bir uğraşının olması ne hoş. Üretmesi, emek vermesi. Kutluyorum sizi.

    YanıtlaSil
  2. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil